Tuesday, 5 October 2010

QUILT ALONG / PATCHWORK SIMULTANI and... GIVEAWAY-SORTEIG!

I have joined my first quilt along. I think I will learn a lot from it and it will be like a parallel commitment to the BA in Social Care that I've just started at university... (yep, I don't have enough with 4 years of study ahead of me...) 
It seems doable, a block every week together with a bit of study every night... the sewing will help me to keep me sane!
If you'd like to join the quilt along go over to visit its host at moosequilts for a list of all what you need.

And if you need some fabric... why not enter a giveaway for a chance to win some? Go and check this one out at Spun Sugar Quilts!


I hope you are lucky!


No sabia ben be com traduir aquest terme de "quilt along" sense utilitzar una descripcio. Patchwork simultani es el que mes s'apropa. Es tracta de fer un quilt al mateix temps que altres cosidores. Sera el mateix diseny, pero cada persona haura triat la roba que mes els agrada, de manera que el resultat sera molt variat.

Hi ha molts blogs de cosidores professionals (o quasi professionals) que conviden a unir-te a un "quilt along" d'un projecte que elles mateixes han disenyat. Es una manera d'aprendre tecniques i he decidit afegir-me a un d'aquests grups. Es com un curs a distancia, (com que no tinc prou amb els 4 anys de carrera que tot just he comenc,at...)

Cada dues setmanes es publiquen les instruccions per fer un bloc i la teva feina sera fer-lo i esperar a la propera publicacio per fer el seguent bloc. El grup que seguire en aquest cas fara un quilt amb 12 blocs diferents i les dimensions seran de 64"x80".

Al post de la blocaire que organitza aquest esdeveniment s'ha publicat un llistat del material que es necessitara. El primer bloc que s'haura de fer es publicara el 2 de Novembre i aixi cada dos dimarts se'n publicara un de nou, a apart de les instruccions per acabar de fer el quilt.
Aixo comenc,ara d'aqui a poc! el 2 de Novembre de 2010, i durara fins el 3 de Maig de 2011.
Algu s'hi anima?
Cliqueu a la imatge per saber mes informacio.


Ah! Necessiteu roba per fer aquest projecte? per que no probeu sort i participeu al sorteig de Spun Sugar Quilts?

Bona sort!

6 comments:

 1. ostres Irina quina feinada! M'agradaria acompanyar-vos, però sincerament ho veig complicat, em falta temps i tinc molts projectes a mitges que haig d'acabar.
  Per cert ja he estrenat l'estoig, fantàstic li vaig fent dentetes a tothom!

  ReplyDelete
 2. Ja t'entenc ja...! ;-D, m'alegro que t'agradi l'estoig!

  ReplyDelete
 3. When I started my first four year study I had a husband and three children at home and worked part time too. I know you can do the quilting at the same time! It will help with the stress of studying and will be so fun. blessings, marlene

  ReplyDelete
 4. Have fun with the quiltalong...It sounds like it will be fun!
  Micki

  ReplyDelete
 5. Thanks for your nice comments! I'll be posting about every block I make...! I can't wait to start, it's very exciting.

  ReplyDelete

I love your comments! M'agraden els vestries comentaris!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...