Monday 11 January 2010

MITJONETS - BABY SOCKS

Aquest es el primer parell de mitjons que vaig fer per la Hana. Remenant per internet, vaig topar amb una mina d'informacio sobre punt:Knitting Pattern Central. Es un directori de punts, tecniques, instruccions, hi ha de tot! Val la pena guardar-se l'adrec,a.

These are the first baby socks I made for Hana. Surfing on the net I found this really good knitting website with patterns, techniques, stitches, everything you need about knitting! The Knitting Pattern Central. it's worth to have it as a bookmark!

3 comments:

  1. neeena son xuliiiisims! que macos!! jo es una cosa que tinc pendent fer mitja...però si algun dia n'aprenc aixó de fer mitjons ho veig molt "xungo", tot i aixi sobretot que tots dos quedin iguals jeje. Molt i molt bé artista!!

    ReplyDelete
  2. Gracies Gloria! Estic preparant instruccion per ensenyar a fer mitja amb agulles de doble punta i agulles rodones...i tambe posare instruccions per a fer mitjons. Intentare que siguin el mes facil possible, no es tan dificil com sembla!

    ReplyDelete
  3. vale, estaré atenta, però ara mateix no tinc n'hi idea de que es aixó de les agulles de doble punto jojojo. Les agulles rodones potser puc intuir alguna cosa, perque ho he vist a alguna botiga crec... es com una agulla i es com un cable? vull dir tou que pots donar la volta? es que no se si m'explico... bé, ja estaré atenta com t'he dit.

    ReplyDelete

I love your comments! M'agraden els vestries comentaris!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...