Tuesday 12 January 2010

PILOTA TOBA - SOFT BALL




Volia fer-li una pilota d'aquelles tobes a la Hana i, un cop mes, vaig trobar una tutorial en aquest blog. Es molt facil de fer i tandebo hagues tret la maquina de cosir abans, perque de ben segur que en tindria mes d'una ara.

No vaig pensar en fer fotos quan l'estava fent per mostrar els passos, pero crec que amb les fotos de la tutorial ja s'enten que s'ha de fer.
Just quan l'estava farcint, vaig trobar la boleta amb cascabell a dins que vaig comprar per la nostra gata i com que segueix ignorant-la, cap a dintre va anar tambe...



I wanted to make one of those soft balls for Hana and, once again, I found a tutorial in this blog. It is a very easy project and I wish I had my sewing machine out of the cupboard at that time because I'm sure now we would have more than one made.
When I was stuffing it, I found a little ball with a bell inside that I bought for our cat. As she keeps ignoring it, in it went with the stuffing too...it makes a nice rattle that Hana loves shaking!

4 comments:

  1. ostressss jo tb en volia fer una i nos abia pas com posar-m'hi be com ja saps l'anglès de una servidora esta rovella t q pa que!!! una pregunta pq en les fotos el proces es veu genial aquesta te la copio! pero les peces per fer la pilota com sé quina amplada hand e tenir?? seur q esta explicat però amb lo cateta que soc... brrr

    ReplyDelete
  2. Ja he robat els patrons jiji una pegunta els teus acabats de les puntes, les rodones de les extremitats estan molt millor q les del blog ¿?

    ReplyDelete
  3. veig que només escric jo... be ja 'estic barallant amb les teles per fer una piloteta... aviam q surt pq tonta de mi tenia uns satin molt xulis i m*** son super xungos de treballar... però espero sortirme'n però mai mes la proxima cotó!!! :-D de l'experiència s'aprèn, oi??
    ja t'ensenyaré el resultat

    ReplyDelete
  4. Angelina! Que estrany! t'havia contestat el primer missatge i ara vaig que no s'ha publicat...no ho entenc! La tela que jo vaig fer servir es tipus forro polar, i les puntades queden molt ben camuflades. De totes maneres, es tracta de fer puntades molt petitones i que quedin mes o menys per sota de la tela aplicada.
    De sati quedaria be! quan mes textures diferents millor, podries combinar coto, sati, forro polar...
    A veure com te surt!

    ReplyDelete

I love your comments! M'agraden els vestries comentaris!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...