Tuesday, 22 June 2010

GLASS PAINTING - PINTURA SOBRE VIDRE

Fa temps que vaig pintar aquestes fucsias sobre una ampolla de tequila que vaig trobar. De tant en tant sempre et topes amb ampolles maques que pots reciclar pintant-les i fer-les servir de jerro. De vegades hi poso una espelmeta.

El material que vaig utilitzar es facil de trobar, nomes necessites un tub de guta, que pot ser negre, platejada o daurada, i pintures per pintar vidre. Jo no faig servir pinzell, amb un escuradents vaig fent correr la pintura cap alla on vull.
I painted this tequila bottle with fuchsias a while ago. Once in a while you come across really nice bottles that you can recycle. I like painting them and using them as vases or putting a tealight in.

The material I used here is not hard to find. You'll need a liner tube, it comes in black, silver or gold, and regular glass paints. I don't like using a brush, so instead I use  toothpick to spread the paint.
4 comments:

 1. Thanks for visiting my blog and your kind words, I hope you enter my giveaway too!
  I love your bottle, I once tried glass painting and found it really tricky, you have done brilliantly.
  Kandi x

  ReplyDelete
 2. Uau, Irina, són xulíssimes, eh?
  i et vaig al darrera que la setmana vinent aniré a casa la meva mare a buscar una capsa de pintures per vidre de quan ella en pintava... jeje...

  ReplyDelete
 3. Thank you Kandi!

  Bet, ja veuras com enganxa aixo! i veuras les ampolles amb ulls diferents! (ara qeue etic fent neteja a casa van sortint coses i materials que tenia entafonats, he he ...)

  ReplyDelete
 4. Uix! M'he enamorat del teu blog, em poso a seguir-te!!!

  ReplyDelete

I love your comments! M'agraden els vestries comentaris!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...