Monday, 22 November 2010

lucky star... l'estel de la bona sort...

Sembla que l'estel de la bona sort corre per sobre de casa meva! De vegades participo en sortejos, per provar sort no perdo res, pero sempre surto guanyant perque m'agrada mirar els projectes dels blogs que vaig descobrint i la meva llista de projectes preferits va augmentant. La majoria de vegades no guanyo el que se sorteja, pero ultimament estic tenint un cop de sort!

It looks like the Lucky Star is shining on me! I sometimes enter giveaways but not always... I don't lose anything when trying but I win a lot instead! I win a new blog on my list of favourite blogs and get to look at the beautiful projects they have. 
... and... if I get to win the giveaway, it is a plus! 
I've been lucky a few times lately...

L'ultim sorteig que he guanyat ha sigut a Lilys Quilts, un blog amb una quantitat de quilts impressionants. El meu preferit es aquest. Doneu-hi una ullada, es per fer-te una bona tassa de te i seure davant de la pantalla una bona estona!

I que es el que he guanyat? us debeu preguntar...


The last giveaway I entered was at Lilys Quilts, a blog full of amazing quilts. Please go and have a look yourselves, my favourite is this one. Grab a good cup of tea and sit for a while scrolling down the posts... you'll have a great time!
And what have I won you may ask?

Una bossa de retalls de la linea Awesome de Moda
A Scrap Bag of Awesome line from Moda

Simply Solids, es la botiga que generosament ha donat el premi. Ara ja tinc una altra botiga a la llista! el ventall que te de Kona Solids es enorme i val la pena tenir-la en compte.

Simply Solids is the shop that kindly hosted the giveaway. Now I have it on my list of shops for future supply needs... Have a look at the Kona Solids range they have, it is worth to have them bookmarked!

Gracies Lynne i gracies Simply Solids!

Thank you Lynne and thank you Simply Solids!


2 comments:

  1. Congratulations and thank you for that lovely post about the the win! I guess I should say in Catalan Gracies Irina! X

    ReplyDelete

I love your comments! M'agraden els vestries comentaris!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...