Tuesday 1 February 2011

KEN'S QUILT

Us recordeu d'aquest projecte?
do you remember this project?



Aqui teniu la resta!
Here's the rest!




Per fi! Ja he acabat el miniquilt per al Ken, que va neixer una mica abans del que esperavem, i ja el puc ensenyar. Dema anire a correus a enviar-lo cap a Barcelona.
He usat un charm pack de batiks i un panel amb animals de la jungla per fer els aplicats. La beta la vaig comprar feta, per falta de temps i no m'ha anat gens malament.
La Hana s'ha enamorat d'aquest quilt, li encanta assenyalar els animals i ha portat totes les nines per fer una festa i ballar a sobre... Espero que el Ken s'ho passi tan be com la Hana quan el rebi.



Finally! I finished the quilt for baby Ken, who arrived a bit earlier than expected, and now I can show it to all of you. I'll post it tomorrow to Barcelona.
I used a charm pack of batiks and a panel with jungle animals to make the appliqué squares. I bought the binding tape, as I was running out of time, and it turned out quite well.
Hana has fallen in love with this quilt, she loves pointing at the animals and she took all her dolls with her and had a party and a dance on it... I hope Ken has as much fun as she does!


Per primer cop he provat de fer l'encoixinat lliure, es tota una experiencia! M'ha agradat molt fer-lo. Primer he assajat amb un troc, de tela i de guata i despres ja m'hi he llenc,at amb el quilt. Se m'ha liat el fil mes d'una vegada perque no posava be la bobina (o aixo crec, vaja) , pero es questio de practica. 

It was my first time trying free motion quilting. I rehearsed first with some scraps and then I tried on the quilt. I love free motion! The thread tangled a bit because I didn't place the bobbin right (I think that was the problem anyway...), but I'll get better.



He pensat que estaria be ensenyar una mica el proces
It thought it would be good to show a bit of the process 


 no son corves perfectes...
they're not perfect bends...


aixo em va passar unes 3 vegades...
that happened 3 times...

.... i a poc a poc ja notes que vas millorant
...and bit by bit I was feeling I was getting better

12 comments:

  1. Genial, simplement genial!!! M'encanta!

    ReplyDelete
  2. Súper bonic!! I la Jana, ENORME!!!!

    ReplyDelete
  3. Irina, m'encanta!!!! ets autoddidacta en acoltxat???? al·lucino!!!! estàs feta una artista!!!!

    ReplyDelete
  4. Es xulissim!!!
    Irina la "marranota" (l'anava a dir més grosssa :-D ) de la meva maquina tb ho fa això... quan cuso normal de cop comença a fer tuc tuc tuc i em fa aquestes coses!!! però sense haver canviat ni la bobina ni fil, ni haver tocat la graduació de tiventor... res... em té desesperada... per això penso que no podré fer encoixinat... pq sobretot li passa quan les teles son massa gruixudes... aviam si mica en mica faig racó i m'en compro una que només ho fagi de tant en tant :-D

    ReplyDelete
  5. Irina t'ha quedat molt bé! M'ha agradat això d'utilitzar batiks per un quilt infantil, jo no hi hauria caigut. I l'acolxat com dius tu, és qüestió de pràctica i d'equivocar-se, que així es va aprenent, però t'ha quedat molt bé! Esperem que el Ken ben aviat faci una festa igual que la Hana.

    ReplyDelete
  6. per cert no veig la primera foto!!! he posat un comentari abans nosé si l'has d'acceptar o es que s'ha perdut pel cami...

    Però per si de cas... m'encanta!!! ahir vaig veure una alfombra amb cares d'animalons i vaig pensar en el teu treball i avui tachan!!!

    ReplyDelete
  7. -nena!!! quina passada, jo ho tinc com a assignatura pendent!! veien-te potser m'animo i tot, m'has inspirat

    ReplyDelete
  8. Nena que bonic!!! m'encanta, t'ha quedat xulissim, es veu tant alegre amb tants colors.
    Et felicito, de veritat.

    ReplyDelete
  9. Uaau, que xulo que t'ha quedat!
    Quin regal més bonic.
    Jo també sóc novatilla amb l'encoixinat lliure, i això de l'embolic de fils també em passa... però al final vaig descobrir perquè: resulta que sovint m'oblido de baixar el peu de la màquina :-S (quina vergonyaaaaa)
    Com que les dents de la meva màquina no baixen i haig de posar la placa per tapar-les, l'espai que queda és molt estret, i segons el gruix del quilt sembla que el peu ja estigui abaixat, llavors me n'oblido i vaig fent fins que l'embolic ja és més que considerable!
    Estic segura que a tu no et deu passar això, però vigila, perque de vegades és la xorradeta més gran que et puguis imaginar!

    Felicitats pel blog, et segueixo de fa temps i m'encanta veure les cosetes que fas!

    ReplyDelete
  10. Moltes gracies a totes pels vostres comentaris! M'anima molt per seguir fent cosetes i anant-les ensenyant aqui.

    ReplyDelete
  11. I love the quilt...It is so colorful!
    Micki

    ReplyDelete
  12. M'ha agradat molt!! Pràctic i bonic.
    Si et serveix de consol, a mi també em passen aquestes coses quan "acoltxo" a màquina!!

    Montse

    ReplyDelete

I love your comments! M'agraden els vestries comentaris!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...