PA DE PESSIC DE PLÀTAN I XOCOLATA
En un bol, barrejeu els seguents ingredients:
230 gr de farina de reposteria
200 gr de sucre
1 cullaradeta (de cafe) de bicarbonat de soda
1 culleradeta (de cafe) de llevadura en pols
un polsim de sal
En un altre bol hi barrejeu aquests:
3-4 plàtans madurs ben aixafats
2 ous mitjans mig batuts
115gr mantega desfeta (però no calenta)
essència de vainilla
Aneu afegint els ingredients secs (del primer bol) al bol de la massa anterior remenant amb una espàtula fins que quedi una massa lligada. Afegiu-hi:
100gr de xocolata negra (70% cacau) trencada a trocets
Barrejeu bé la massa hi aboqueu-la en una motlle de plum cake, enforneu-lo a 180C (amb el forn pre-calentat) durant uns 50 minuts o quan un hi claveu un ganivet surti net.
Deixeu refredar abans de llençar-vos-hi, o no...
CHOCOLATE AND BANANA BREAD
I think it's time for a recipe... I had those ripe bananas getting a bit too ripe so I came up with this. It's a winner!Mix all these ingredients into a bowl:
230 gr self-rising flour
200gr sugar
1 tsp baking soda
1tsp baking powder
pinch of salt
And mix all these into another bowl until well blended:
3-4 ripe mashed bananas
2 medium eggs lightly beaten115gr melted butter
vanilla essence
Add the dried ingredients slowly into the previous mix stirring gently with a spatula and add:
100 gr chopped dark chocolate
When it's all nicely blended pour it into a loaf tin and bake in a pre-heated oven at 180C for about 50 minutes, or until a skewer comes out clean when inserted in the centre.
Leave to cool before jumping on it, or not...
Leave to cool before jumping on it, or not...
que bona!!!
ReplyDeleteHola Irina, acabo de descobrir el teu bloc i em sembla fantàstic! Començaré fent servir aq recepta, però la faré en versió gluten free i lactosa free, ja t'explicaré que tal!
ReplyDeleteT'anoto amb els blocs preferits!
Gràcies i fins aviat!
Moltes gracies Anna! a veure que tal et surt. tot es experimentar...
ReplyDelete