Sunday, 30 January 2011

PANCAKES




There are two recipes that I know by heart (and for which I don't need scales anymore...) and are very easy and quick to do. You already know my scones... now it's the turn for pancakes.

ingredients

150gr self-raising flour
1 tsp baking powder
 25 gr caster sugar
a pinch of salt
250 ml milk
1 egg beaten

Hi hi ha dues receptes que les se de memoria (per les quals ja no necessito ni balances...) i que son molt facils i rapides de fer. Ja teniu la del meus scones... ara toca la dels pancakes.

ingredients

150 gr de farina 
1 culleradeta de llevadura Royal
25gr sucre
un polsim de sal
250 ml de llet
1 ou batut

1. En un bol, tamiseu la farina, la llevadura, el sucre i la sal. Feu un clot al mig i afegiu la llet i l'ou barrejats, rememant a poc a poc per formar una massa homogenia.

1. In a bowl, sift the flour, baking powder, sugar and salt. Make a well in the centre and add the milk and egg together, mixing slowly until you have a smooth batter.

2. Calenteu una paella petita (si es prou bona no us caldra posar mantega perque no s'enganxin, si no, feu servir la que necessiteu) i aboqueu una mica de massa per fer els pancakes.





2. Heat a non-stick pan  and pour some of the batter to make pancakes. If the pan is good enough, you should not need butter, but you may use it if you feel you need to.

3. Quan comencin a apareixer bombolletes, els doneu la volta i els deixeu coure durant un o dos minuts mes.



3. When bubbles start coming up, flip the over and leave them for one or two more minutes.

4. Serviu-los calents, amb xarop d'auro, sucre i llimona o el que volgueu. (Jo faig servir el xarop)




4. Serve them hot with maple syrup, sugar and lemon or anything you like. I like maple syrup (too much).



Podeu doblar les mesures i guardar la massa a la nevera pel dia seguent. S'espessira i potser haureu d'afergir una mica de llet.


You may double the amount and keep the mix in the fridge. It will probably thicken, but you can add a tiny bit of milk.

5 comments:

  1. Mmmmmm! Fa molt bona pinta, ho hauré d'afegir a la llista de cosetes per fer juntament amb els scones i el pastís de poma. Em sembla que el meu marit es tornarà boig quan ho faci. Ara només cal trobar un momentet, que no és cosa fàcil.

    ReplyDelete
  2. Irina, què bons!!! m'encanten, la faré segur!!! ummmmmmmmm
    Inma_b

    ReplyDelete
  3. Irina, m'encanten els pancakes!! Però amb xocolata desfeta! :p jeje I fan un deliciós esmorzar de diumenge. :)
    Petons!

    ReplyDelete
  4. Avui he fet els pancakes, he de dir que no m'han quedat massa bé, més aviat com una crep gruixuda, hauré de practicar més. Tot i així estaven boníssims!

    ReplyDelete
  5. mmm..quina pinta!! provaré aquesta recepta! es que jo n'havia fet una que batia les clares a punt de neu.. a veure.. quedaven bones.. però es que donava molta feina... aix´sembla més senzill... a veure si la faig! :-)

    ReplyDelete

I love your comments! M'agraden els vestries comentaris!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...