Tuesday 31 January 2012

yarn and fabric - llana i tela

He començat a fer un gorro pel petit que ve de camí. L'estic fent amb 5 agulles i tot i que no segueixo cap patró m'estic inspirant en aquests que he vist aqui. M'encanta fer trenes, no sé si en català se'n diu així, en anglès se'n diu cables...


I've started to knit a hat for the little wee man that is on his way. I'm using 5 needles and although I'm not following any pattern in particular, I'm inspired by these ones. I love knitting cables!


Recordeu aquell Layer Cake Quilt Along que vaig començar l'any passat? doncs ja quasi estic acabant un dels dos quilts que tenia pendents. Ja va sent hora de treure'm coses de sobre per poder començar nous projectes per vendre!


Do you remember that Layer Cake Quilt Along I joined last year? Well I'm finishing one of the two quilts I started. It's time I finish them so I can start new projects for selling!




i vosaltres? teniu moltes coses per acabar???
what about you? have you got many things to finish???

5 comments:

  1. Acabar no, començar! Vaig avançar molta feina per Nadal i ara començo de nou: dues capes per mi i per la meva filla, un gorro, una faldilla nova, uns pantalons de pijama... he comprat totes les teles i aquest vespre començo!

    ReplyDelete
  2. Ni t'ho imagines!! A més com k haig de fer bondat amb l'embaras les coses encata van més lentes!! Un desastre! I vinga aniversaris i neixer nens!! No dono l'abast. I avui he endreçat una caixa de roba per reciclar, quantes idees!!!

    ReplyDelete
  3. Buf no sé ni per on començar, el que estic fent ho vull acabar per començar o acabar alguna altra cosa, i després voldré fer-ne un altre, i així eternament. De vegades penso si en comptes de relaxar-me això m'estressa més, je je. Però que bé que t'ho passes!!!

    M'encanta el quilt, els mini-blocs són preciosos!

    ReplyDelete
  4. Hola Irina, m'ha donat un premi i jo l'he de passar com que et segueixo i m'agrada el teu blog te'l passo. Petons. El trobaras al meu blog

    ReplyDelete
  5. Ohhh Irina quina monada!! Jo estic fent el meu primer quilt!! Estic de 36 setmanes o sigui que no l'acabo abans de que arribi l'Anna... però veure els teus quilts m'inspira i m'anima!! Ets una crack en tot el que fas!! Petons wapi!!

    ReplyDelete

I love your comments! M'agraden els vestries comentaris!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...